Nieuw op school

20210916_0166

Kom je binnenkort als nieuwe leerling naar de WZ? Dan hebben we hier allerlei praktische informatie voor jou en je ouders op een rijtje gezet.

john-schnobrich-2FPjlAyMQTA-unsplash

Jouw eigen digitale omgeving

Je gaat op school veel gebruik maken van je Chromebook en de digitale middelen van en voor school. Je krijgt hiervoor een eigen digitaal schoolaccount. Op de pagina Op weg met ICT wordt uitgelegd hoe je hier mee om moet gaan en wat je nog moet doen om veilig gebruik te kunnen maken van de digitale schoolomgeving.

Op weg met ICT
Studieboeken

Leermiddelen

Met ingang van schooljaar 2022-2023 verzorgt boekenleverancier Iddink de distributie van leermiddelen voor CSG Willem de Zwijger. Dit betekent dat de leerling zelf het boekenpakket bestelt en het voor de start van het schooljaar thuisbezorgd krijgt.

Op de pagina over Leermiddelen vind je alle informatie die je nodig hebt voor het bestellen bij Iddink en dingen die je zelf nog moet aanschaffen.

Leermiddelen
1351075233_notebooks-laptops-lenovo-14e-chromebook-amd-a4-8-64-14-chrome-os-81mh0001mh

Laptop

Digitale werkvormen en opdrachten zijn een mooie aanvulling voor docenten om hun lessen interessant te maken en te houden. Omdat wij vinden dat leerlingen op verschillende manieren moeten kunnen leren en werken, zijn bijna alle lesmethodes digitaal. Daarom gebruiken al onze leerlingen een laptop.

Laptop informatie