Kom
kijken
op de WZ

_MG_6771_web

_MG_6771_web

Kom naar de voorlichtingsavonden

Op dinsdag 22 en woensdag 23 november 2022 van 20.00 – 22.00 uur zijn er voorlichtingsavonden voor ouder(s)/verzorger(s) van groep 8. In het eerste deel van de avond krijgt u algemene informatie. Daarna volgen 2 presentatierondes met diverse onderwerpen. Per persoon kunt u 2 presentaties bezoeken. U kunt zich, tot uiterlijk maandag 21 november 2022, aanmelden via de knop hieronder.

Aanmeldingsformulier

Voorlichtings-
avonden

Jij komt toch zeker ook onze school verkennen?

Je gaat o.a. onze lokalen, gymzalen, de verschillende aula’s, de schoolkantine en de mediatheek bekijken, er wordt alvast wat uitleg gegeven en natuurlijk kun je vragen stellen. Zo kun je alvast gaan nadenken of dit misschien jouw school wordt volgend jaar. We zien je graag op één van de volgende middagen:

  • maandag 7 november vanaf 15.00 uur of
  • dinsdag 8 november vanaf 15.00 uur
Je kunt aangemeld worden door je juf of meester maar je ouders of verzorgers kunnen dat ook doen via de knop hieronder. Let op: meld je aan vóór 1 november!

Aanmeldingsformulier

Kom naar de
Open
Middagen

Het is bijna zover … De overstap van basisschool naar het voortgezet onderwijs.
CSG Willem de Zwijger wil u als voorbereiding hierop goed informeren.

Bekijkt u ook eens de Brugklas folder:

Er zijn diverse momenten gepland voor u als ouder(s)/verzorger(s) en uw kind(eren). Op die momenten staan kennismaking met onze medewerkers, ons onderwijs, de lessen, de leermiddelen, de begeleiding en zorg die wij bieden centraal. Ook kunt u dan in onze school sfeer proeven en het gebouw met alle lokalen en faciliteiten zoals de diverse aula’s, de praktijklokalen, de gymzalen en het sportveld naast de school bekijken.

Voor alle activiteiten plaatsen wij advertenties in het Kontakt.

Hieronder treft u de voorlichting aan van het afgelopen schooljaar.

3d tour
infovideos
open lessen
open avonden