Aanmelden

_MG_6771_web

Kom je ook bij ons op school? Welkom!

Leuk dat je voor onze school gekozen hebt! Op deze pagina lees je hoe jij je kunt aanmelden

Landelijk is er afgesproken dat er één gezamenlijke aanmeldweek is. In die week kun jij je aanmelden voor onze school. Dat is de week van 25 tot en met 31 maart 2024.

Wij werken goed samen met jouw basisschool om de overgang naar het voortgezet onderwijs goed te laten verlopen. Wij vinden het belangrijk dat je een goede start maakt én dat je in de goede opleiding en klas terecht komt. Samen met jouw meester of juf zorgen we voor een soepele overgang. Daarom hebben we na jouw aanmelding altijd eerst contact met de basisschool. Zij geven namelijk een definitief advies over de leerweg.

Hieronder vind je de link naar het aanmeldformulier

Je kunt het formulier digitaal inleveren door het met digitale handtekening te mailen naar leerlingenadministratie@csgwillemdezwijger.nl. Of je klikt op de website op ‘verzenden’ en dan is apart mailen niet nodig.

Je kunt het formulier ook printen, invullen en opsturen naar:

CSG Willem de Zwijger
t.a.v. leerlingenadministratie
Postbus 119
2870 AC Schoonhoven

Het formulier langsbrengen is ook mogelijk. Kom dan even langs op de Kamerlingh Onnesdreef 4 in Schoonhoven en geef het formulier af aan de balie bij de conciërges.

Aanmelden klas 2 of hoger

Wil jij je aanmelden voor klas 2 of hoger? Zorg dan dat je dit voor 1 april doet. We vinden het namelijk belangrijk dat we eerst kennismaken met elkaar. Je kunt contact opnemen met ons secretariaat. Zij zullen je doorverbinden met één van onze teamleiders die de toelatingsprocedure met jou opstart. Is het je niet gelukt om voor de deadline aan te melden, neem dan ook gerust contact op. Een besluit over toelating zal dan wel afhangen van de ruimte in de groepen die we hebben en in de te volgen vakken.

Heb je vragen over het aanmelden?

Bel of mail ons dan gerust even. Dat kan via het secretariaat:
0182-390539
secretariaat@csgwillemdezwijger.nl

Aanmeldingsformulier downloaden