voor ouders

_20_8994

De middelbare school: een belangrijke periode in het leven van uw kind. Tien maanden per jaar is school een tweede thuis voor onze leerlingen, dus we houden u als ouder of verzorger graag betrokken bij wat we doen.

_20_8298

Laptops

Digitale werkvormen en opdrachten zijn een mooie aanvulling voor docenten om hun lessen interessant te maken en te houden. Omdat wij vinden dat leerlingen op verschillende manieren moeten kunnen leren en werken, zijn bijna alle lesmethodes digitaal. Daarom gebruiken al onze leerlingen een laptop.

Meer over laptops
_20_9288book-boek

Leermiddelen

De WZ werkt samen met Iddink voor het leveren van boeken en digitale leermiddelen. Deze moet u zelf bestellen voor uw kind. Voor het begin van het schooljaar ontvangt u hiervoor uitgebreide informatie en een schoolcode.
Antwoord op de belangrijkste vragen rond het bestellen van de leermiddelen vindt u hier.

Meer over leermiddelen
john-schnobrich-2FPjlAyMQTA-unsplash

Driehoeksgesprekken

Twee keer per jaar vindt er een driehoeksgesprek plaats tussen u, uw kind en de mentor. In deze gesprekken krijgt u een beeld van hoe uw kind ervoor staat. Ook is er aandacht voor studieloopbaanbegeleiding en bespreekt u of, en in welke vorm, er ondersteuning nodig is.

Meer over driehoeksgesprekken
20180904_ovdw_18_7982-web

Schoolkosten

Onderwijs is in Nederland in principe gratis voor kinderen onder de 18 jaar. Er zijn wel een aantal zaken die geld kosten, zoals lesmateriaal, een laptop en excursies.

Meer over schoolkosten
samenwerking_1200px

Anti-pestbeleid

Alle leerlingen op onze school moeten zich veilig voelen, zodat zij zich goed kunnen ontwikkelen. Daarom hebben we een anti-pestco├Ârdinator en een anti-pestprotocol waarin staat hoe onze school pesten voorkomt en pestgedrag signaleert.

Meer over het anti-pestbeleid

Leerling aanmelden

Meld uw kind nu vast aan voor het nieuwe schooljaar!

Aanmelden

kom ook
naar de WZ!