voor ouders

_20_8994

De middelbare school: een belangrijke periode in het leven van uw kind. Tien maanden per jaar is school een tweede thuis voor onze leerlingen, dus we houden u als ouder of verzorger graag betrokken bij wat we doen.

Overgangsnormen

Hier vindt u de overgangsnormen voor leerlingen in het schooljaar 2022-2023

schooljaar 2022-2023

_20_8298

Chromebooks

Digitale werkvormen en opdrachten zijn een mooie aanvulling voor docenten om hun lessen interessant te maken en te houden. Omdat wij vinden dat leerlingen op verschillende manieren moeten kunnen leren en werken, zijn bijna alle lesmethodes digitaal. Daarom gebruiken al onze leerlingen een Chromebook.

Meer over Chromebooks
_20_9288book-boek

Leermiddelen

Omdat de WZ een leermiddelenfonds heeft, hoeft u zelf geen boeken te bestellen voor uw kind. De schoolboeken worden door de school aan onze leerlingen verstrekt. Antwoord op de belangrijkste vragen rond het bestellen van schoolboeken vindt u hier.

Meer over leermiddelen
john-schnobrich-2FPjlAyMQTA-unsplash

Driehoeksgesprekken

Twee keer per jaar vindt er een driehoeksgesprek plaats tussen u, uw kind en de mentor. In deze gesprekken krijgt u een beeld van hoe uw kind ervoor staat. Ook is er aandacht voor studieloopbaanbegeleiding en bespreekt u of, en in welke vorm, er ondersteuning nodig is.

Meer over driehoeksgesprekken
20180904_ovdw_18_7982-web

Schoolkosten

Onderwijs is in Nederland in principe gratis voor kinderen onder de 18 jaar. Er zijn wel een aantal zaken die geld kosten, zoals lesmateriaal, een Chromebook en excursies.

Meer over schoolkosten

Leerling aanmelden

Meld uw kind nu vast aan voor het nieuwe schooljaar!

Aanmelden

kom ook
naar de WZ!