Kom kijken
op de WZ

20180904_ovdw_18_8036-web

20180904_ovdw_18_8036-web

Informatieavonden

In november organiseren we twee informatieavonden voor de ouders/verzorgers van leerlingen uit groep 8.

Woont u in de regio rondom de WZ? Dan krijgt u vanzelf een uitnodiging via de basisschool. We plaatsen tegen die tijd ook een advertentie in Het Kontakt.

De informatieavonden beginnen met een algemene presentatie over onze school. Daarna zijn er workshops over verschillende onderwerpen, zoals begeleiding/zorg op de WZ, determinatie klas 1 en 2, de identiteit van de school, vmbo-t onderwijs, de vwo-brugklas, dyslexie en Cambridge Engels.

De informatieavonden zijn bedoeld voor ouders/verzorgers. Tijdens de Open week is er voor uw kind zelf volop gelegenheid om kennis te maken met de school.

Open week

De beste manier om kennis te maken met de WZ is tijdens de Open week, van 24 t/m 27 januari 2022. Deze week is bedoeld voor leerlingen uit groep 7 en 8 en hun ouders en staat volledig in het teken van kennismaking en sfeer proeven.

Open Lessen

Op maandag- en dinsdagmiddag 24 en 25 januari organiseren we open lessen voor leerlingen van groep 8. Op deze middagen volgen de leerlingen een aantal korte lessen, gegeven door verschillende docenten. Zo krijgen ze alvast een indruk van het voortgezet onderwijs.

Leerlingen moeten aangemeld zijn om de open lessen te kunnen volgen. Meestal komen leerlingen met hun hele klas en is de aanmelding door de basisschool geregeld. Sommige scholen willen dat ouders de aanmelding van hun kind(eren) zelf verzorgen.

Open Avonden

De sfeer op onze school is niet te beschrijven, die moet je beleven! Daarom zijn er op woensdag en donderdag 26 en 27 januari open avonden. Tussen 19.00 en 21.00 uur kan uw kind samen met u op ontdekkingstocht door de school. Leerlingen van de WZ leiden bezoekers graag rond en laten jullie kennismaken met alle vakken die uw kind in de eerste klas krijgt. Aanmelden is niet nodig.