foto
Ruimte voor talent
Ruimte voor talent
WZ logo

Vacatures

CSG Willem de Zwijger is een streekschool voor vmbo-t, havo en vwo met 930 leerlingen. De school is gelegen in Schoonhoven, in het groene hart van Zuid-Holland. Het is onze missie dat wij leerlingen, vanuit een christelijke identiteit, actief betrokken leren zijn bij hun eigen ontwikkeling, die van anderen en de omgeving. Een WZ-leerling leert op zichzelf te reflecteren en wordt goed voorbereid op het diploma, het vervolgonderwijs en een plek in de samenleving. Dit bereiken we in een veilige en uitdagende schoolomgeving.
 
Kenmerkend voor onze school zijn de sfeer en het onderlinge vertrouwen tussen leerlingen en docenten. Typerend zijn ook de tweejarige brugperiode en het keuzeaanbod voor de leerlingen. In de afdelingen is er aanbod met extra vakken zoals LO2, BSM, Cambridge Engels en de Business School. Elk jaar nemen leerlingen deel aan internationale uitwisselingen, excursies en maatschappelijke stages. Maatschappelijke betrokkenheid van leerlingen wordt ook bevorderd door deelname aan Eco-schools en andere projecten.
 
In aansluiting op onze missie en visie ontwikkelen we het onderwijs verder, zodat leerlingen meer op individuele basis flexibel en maatwerkgericht kunnen leren. Een aantal docenten fungeert hierbij als ontwikkelgroep en kwartiermakers.
Naast het onderwijs geven we leerlingen de mogelijkheid hun eigen talenten te ontwikkelen. Een school is namelijk meer dan alleen een plek om te leren. Leerlingen kunnen buiten de les om meedoen in de schoolband of de dansgroep. Ook wordt begeleiding gegeven door training in sociale vaardigheden of het overwinnen van faalangst.
 
Van onze medewerkers verwachten we een professionele houding en een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van onze organisatie. Zij maken het verschil voor onze leerlingen.
 

Openstaande vacatures

 • Tweede testvacature
  Dit is een tweede vacaturetest. Dit is de teaser

 • Vacature websitebouwer (test) artikelnaam
  Vacature websitebouwer (test) artikelteaser


 • De school is aangesloten bij Stichting Perspectief, een samenwerkingsverband van 8 protestants-christelijke scholen in de regio Zuid-Holland.
   
  Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie(s) wordt niet op prijs gesteld.