Werken op de WZ

_20_8831arthur

Ben jij verliefd op je vak? Kom dan werken op de WZ! Naast een superleuke baan profiteer je van diverse aanvullende regelingen voor bijvoorbeeld een fiets of een voordelige collectieve zorgverzekering.

Open sollicitatie

Je kunt ook een open sollicitatie sturen. Mail je motivatiebrief en je cv. Als er een geschikte vacature is, nodigen we je uit voor een gesprek. Als er geen passende vacature is kunnen we, als je dat wilt, je gegevens bewaren zodat wij contact met jou kunnen opnemen als we denken een leuke baan voor je te hebben.

Reageer via mail

Werken
op de WZ

CSG Willem de Zwijger is een streekschool voor vmbo-t, havo en vwo in Schoonhoven. Vanuit onze christelijke identiteit leren wij leerlingen om actief betrokken te zijn bij hun eigen ontwikkeling, die van anderen en de omgeving. Daartoe zijn vier kernwaarden geformuleerd: aandacht, groei, verantwoordelijkheid en vertrouwen.

We bereiken dit door een organisatievorm met een flexrooster. Dit betekent voor de leerling meer maatwerk, activerend leren, eigenaarschap en keuzevrijheid. Voor de docent betekent dit coachend en begeleidend lesgeven, een professionele houding en actief bijdragen aan de ontwikkeling van onze school.

Typerend zijn de tweejarige brugperiode en het keuzeaanbod voor de leerlingen. De afdelingen bieden extra vakken zoals LO2, BSM, Cambridge Engels en Wiskunde D. Buiten de lessen om worden leerlingen gestimuleerd hun eigen talenten te ontwikkelen.