Chromebooks

20191008_19_0104

Digitale werkvormen en opdrachten zijn een mooie aanvulling voor docenten om hun lessen interessant te maken en te houden. Omdat wij vinden dat leerlingen op verschillende manieren moeten kunnen leren en werken, zijn bijna alle lesmethodes digitaal. Daarom gebruiken al onze leerlingen een Chromebook.

Waarom Chromebooks?

Chromebooks zijn snel, betrouwbaar en betaalbaar. Ze ondersteunen Microsoft 365 applicaties, waar al onze leerlingen gratis gebruik van kunnen maken. Overal in school is wifi beschikbaar, dus onze leerlingen hebben altijd toegang tot het lesmateriaal. Zo krijgen ze les in een up-to-date digitale leeromgeving.

Chromebooks van The Rent Company

Via The Rent Company bieden we ouders/verzorgers keuze uit een aantal Chromebooks. Wij doen dit omdat we op deze manier kunnen garanderen dat uw kind een Chromebook bezitt die werkt met de applicaties die we gebruiken. Verzekering voor schade en diefstal is bij de aanschaf inbegrepen, dus uw kind komt nooit zonder Chromebook te zitten.

Voordelen van een Chromebook via The Rent Company:

  • Makkelijk te bestellen.
  • Mogelijkheid om te kopen of huren.
  • Verzekering en directe vervanging bij schade, verlies en diefstal.
  • Vanaf de eerste lesdag een werkende Chromebook die direct in de les kan worden gebruikt.
  • In de brugklas kunnen docenten meekijken op de Chromebooks van de leerlingen.

Ouders/verzorgers van nieuwe leerlingen krijgen voorafgaand aan het schooljaar informatie over het bestellen van de Chromebook.