Docent Nederlands (0,4 fte)

Ben jij een tweedegraads docent Nederlands en is het jouw passie leerlingen enthousiast te maken voor de Nederlandse taal? Wil jij je met een team van betrokken collega’s inzetten voor goed onderwijs? En denk je dat te kunnen doen bij CSG Willem de Zwijger in Schoonhoven? Dan ben jij wellicht degene die wij zoeken en maken wij graag kennis met jou!

 

Wij zijn m.i.v. 24 januari 2022 op zoek naar een docent Nederlands (0,4 fte).

Jouw profiel

Je bent een tweedegraads docent Nederlands en geeft voornamelijk les aan leerlingen in de onderbouw (mogelijk ook bovenbouw). Je staat voor modern onderwijs en probeert dit, als ontwerper van de leeromgeving, graag uit. Door jouw coachende en begeleidende manier van lesgeven weet je leerlingen te boeien en te inspireren voor het vak en de Nederlandse taal. Vanzelfsprekend voel jij je verantwoordelijk voor en ben je aanspreekbaar op de behaalde onderwijsresultaten. Je onderschrijft de christelijke identiteit en draagt dit in woord en daad uit.

Verder ga jij bij de leerling voor:

  • Persoonlijke ontwikkeling en socialisatie;
  • Betekenisvolle leerdoelen en opdrachten;
  • Het realiseren van eigenaarschap;
  • Het ontwikkelen van vaardigheden in aansluiting op vervolgonderwijs;
  • Differentiatie d.m.v. extra uitdaging dan wel extra ondersteuning.

Jouw werkplek

Je bent werkzaam in een modern schoolgebouw met zo’n 100 collega’s en bijna 900 leerlingen. Er heerst een prettige sfeer op school en het onderling vertrouwen tussen leerlingen en docenten is groot.

Ons aanbod

Het betreft een tijdelijk dienstverband met na een jaar uitzicht op een vast dienstverband. De CAO VO is van toepassing.

Meer informatie?

Voor aanvullende informatie kun je contact opnemen met de sectordirecteur onderbouw/Vmbo-t, de heer A.T. (Arthur) Seton. Dit kan via telefoonnummer 0182-390539.

Reageren

Wij ontvangen graag jouw sollicitatiebrief en curriculum vitae zo spoedig mogelijk. Je kunt deze sturen naar: CSG Willem de Zwijger, t.a.v. de heer A.T. Seton, postbus 119, 2870 AC Schoonhoven.

Stuur een mail

Werken
op de WZ

De school is aangesloten bij Stichting Perspectief, een samenwerkingsverband van 8 protestants-christelijke scholen in de regio Zuid-Holland.

Wij werven onze nieuwe collega graag zelf. Acquisitie stellen wij niet op prijs.

Een VOG maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.

Terug naar vacature-overzicht