Docent economie (tijdelijk 0,8 fte)

Ben jij een docent economie en is het jouw passie leerlingen enthousiast te maken voor het vak? Wil jij je met een team van betrokken collega’s inzetten voor goed onderwijs? En denk je dat te kunnen doen bij CSG Willem de Zwijger in Schoonhoven? Dan ben jij wellicht onze nieuwe collega en maken wij graag kennis met jou!

 

Wij zijn i.v.m. tijdelijke vervanging vanaf januari 2022 op zoek naar een docent economie 0,8 fte

Jouw profiel

Je bent een eerstegraads docent economie en geeft les in de bovenbouwklassen (inclusief eindexamenklassen) van het havo en het vwo. Je staat voor modern onderwijs en probeert dit, als ontwerper van de leeromgeving, graag uit. Door jouw coachende en begeleidende manier van lesgeven weet je leerlingen te boeien en te inspireren voor het vak economie. Vanzelfsprekend voel jij je verantwoordelijk voor en ben je aanspreekbaar op de behaalde onderwijsresultaten. Je onderschrijft de christelijke identiteit en draagt dit in woord en daad uit.

Verder ga jij bij de leerling voor:

  • Persoonlijke ontwikkeling en socialisatie;
  • Betekenisvolle leerdoelen en opdrachten;
  • Het realiseren van eigenaarschap;
  • Het ontwikkelen van vaardigheden in aansluiting op basisonderwijs en vervolgonderwijs;
  • Differentiatie d.m.v. extra uitdaging dan wel extra ondersteuning.

Jouw werkplek

Je bent werkzaam in een modern schoolgebouw met zo’n 100 collega’s en ongeveer 900 leerlingen. Er heerst een prettige sfeer op school en het onderling vertrouwen tussen leerlingen en docenten is groot.

Ons aanbod

Het betreft een tijdelijk dienstverband i.v.m. vervanging van ca. 0,8 fte. Afhankelijk van de voorkeuren kiezen we voor een tijdelijk dienstverband of een payrollconstructie.

Meer informatie?

Voor aanvullende informatie kun je contact opnemen met de sectordirecteur havo/vwo, de heer J.B. de Jong via telefoonnummer 0182-390539 of 06-37167480.

Reageren

Wij ontvangen jouw sollicitatiebrief en curriculum vitae graag zo snel mogelijk. Je kunt deze sturen naar: CSG Willem de Zwijger, t.a.v. de heer J.B. de Jong, postbus 119, 2870 AC Schoonhoven.

Reageer via mail

Werken
op de WZ

De school is aangesloten bij Stichting Perspectief, een samenwerkingsverband van 8 protestants-christelijke scholen in de regio Zuid-Holland.

Wij werven onze nieuwe collega graag zelf. Acquisitie stellen wij niet op prijs.

Een VOG is onderdeel van de selectieprocedure.

Terug naar vacature-overzicht